Interested in Cryptocurrency?
Visit best CoinMarketCap alternative. Real time updates, cryptocurrency price prediction...

Ulf Lundell lyrics

Palatset

Original and similar lyrics
Håll ett tag, stå stilla här på denna lugna plats Känn hur häggen med sin doft bygger ett palats Utav själva luften här som om den dröjde kvar Ge mej handen, följ mej in Vi sätter oss ett tag Hör hur skogens fåglakör liksom dämpas ner Mitt i festen tystnar den som om den inte ville mer Lätta steg i fjolårsgräs Är det rådjurskliv som närmar sej från dungen där med liljekonvaljer i? I denna ljuva tid då allting föds på nytt Hur kan någon längta då efter evighetens famn Nu när jorden fröjdar sej och trotsar iskall rymd Hur kan någon vilja då bryta upp och börja gå längs vägen till den blå himlens höga famnar Liten fågel där på törnekvist den villar efter flytt över hav och berg och dal Nu är den här på nytt frusna hjärtan tinar upp av sångens tonbroderi Det är kanske hon som fann här en dag i maj en säng att villa i.

Min Lilla Gula Gummianka

Doedens Tanklock
Jag åker på min traktor i Gulag På flaket till min traktor Ligger mitt badkar Badkaret är fyllt med H2O och skum På toppen utav allting Ligger gummiankan Gummi, gummi, gummianka Gul, gul, gul gummianka (Första versen upprepas) Min lilla gula gummianka Min gummianka är så gul Någon annan är ful

En Stj Lyser S Klart

Carola
Nu i den heliga timman, ser vi mot himlens höjd. Och vi hör klockorna klinga, känner vart hjärtas fröjd. Änglarna ger oss hopp och tro, sjunger om fred på vår jord. den som Gud aldrig övergav en sthärna lyser så klart Kärleken världen behöver, vet vi att barnet bär Vår långa vandring är över, stjärnan har stannat här Himmelen ligger och slumrar på jordens gula halm Vi känner fröjd öch förundran för vi har kommit fram Här kan vi drömma om den fred, som vi ska äga en gång Barnet som föds tar himlen med och jorden fylls utav sång

En S Om Oss

Fame Factory
Men du, du är skön som livet, en dikt nån skrivit, så kärleksfull. Den sången hörs ibland, rör sig från sagans land, en sång om oss, och den skrevs för vår skull. Vår tid, var som juni-kvällen, som ett smultronställe, i kärt förvar. Du var så vacker, så, någon jag tänkte på, vi var nåt helt, som jag önskar fanns kvar. Nu vaknar blommor på en äng, som någon drömt om för längesen, någon har vilat mot en stenmur, som nu ger mig stöd. Någon har suttit här nånstans, och varit glad för allting var hans. Någon har gråtit av förtvivlan, kärleken var död. Sjungit i sin nöd, det ger mig tröst. Ännu. Så spröd, dom den dröm man glömmer, är den sång jag gömmer, uti min själ. Den skapar bilden en, en gång för längesedan, en sång om oss, och den skrevs för vår skull. Det finns en stig uti min skog, där nån gick först som kanske förstod, någon som älskade att leva, fast för längesen, någon har vilat här nånstans, och varit glad för allting var hans, någon har gråtit av förtvivlan, kärleken var död, sjungit i sin nöd, det ger mig tröst. Ännu. Vår tid, var som juni-kvällen, som ett smultronställe, i kärt förvar. Du var så vacker så, någon jag tänkte på, vi var nåt helt, som jag önskar fanns kvar. För du, du är skön som livet, en dikt nån skrivit, så kärleksfull. Den sången hörs ibland, rör sig från sagans land, en sång om oss, och den skrevs för vår skull. Mhmm.

En S Om Oss - Patrik Rasmussen

Fame Factory
Men du, du är skön som livet, en dikt nån skrivit, så Kärleksfull. Den sången Hörs Ibland, rör sig från sagans land, en sång om oss, och den skrevs för vår skull. Vår tid, var som juni-kvällen, som ett smultronställe, i kärt förvar. Du var så vacker, så, någon jag tänkte på, vi var nåt helt, som jag önskar fanns kvar. Nu vaknar blommor på en äng, som någon drömt om för längesen, någon har vilat mot en stenmur, som nu ger mig stöd. Någon har suttit här nånstans, och varit glad för allting var hans. Någon har gråtit av förtvivlan, kärleken var död. Sjungit i sin nöd, det ger mig tröst. Ännu. Så spröd, dom den dröm man glömmer, är den sång jag gömmer, uti min själ. Den skapar bilden en, en gång för längesedan, en sång om oss, och den skrevs för vår skull. Det finns en stig uti min skog, där nån gick först som kanske förstod, någon som älskade att leva, fast för längesen, någon har vilat här nånstans, och varit glad för allting var hans, någon har gråtit av förtvivlan, kärleken var död, sjungit i sin nöd, det ger mig tröst, Ännu. Vår tid, var som juni-kvällen, som ett smultronställe, i kärt förvar. Du var så vacker så, någon jag tänkte på, vi var nåt helt, som jag önskar fanns kvar. För du, du är skön som livet, en dikt nån skrivit, så kärleksfull. Den sången hörs ibland, rör sig från sagans land, en sång om oss, och den skrevs för vår skull.

Was it funny? Share it with friends!