Interested in Cryptocurrency?
Visit best CoinMarketCap alternative. Real time updates, cryptocurrency price prediction...

Lars Winnerbäck lyrics

Sagan Om En Fantasi

Original and similar lyrics
När världen utanför har bantats ner till en broschyr, och till en sammandrag på TV.n kl sju och när lyckan fått en prägel av att vara allt för dyr och statistiken slagit drömmarna itu När trenderna har sagt vem som är glad och sensuell och romantiken blir en tår på TV3 och när skrattet måste kittlas av en loopenkarusell och inget finns som inte går att se Då kommer drömmen om att inte vara mänsklig, då kommer offrens antipati sorgen över allt som är verkligt då kommer sagan om en fantasi När filmerna har sagt att den som krånglar måste dö och blir till barnprogram som lönar sig och slår när TV-spel förläggs till en förverkligad miljö där aldrig konsekvenserna består När gränserna ska öppnas för en fåfäng ruljans och när rösträtt ska försvaras med gevär När moralen måste bugga för en starkare finans och idealet blir en trogen militär då kommer drömmen... för vem kan förklara att vapen är skitiga, fula små saker när leksaksaffären är full av soldater och vilken mamma ska moralisera när loket kan ge oss miljoner och mera? nej, sagan ska bli fantasi! jag vill sätta mig på tvären för i ett snöende kapital. så kan ni kalla mig bohemisk om ni vill men jag strävar hellre bakåt än att svälja era tal om allt det verkliga som inte räcker till för i den verklighet jag ser, där går en man omkring med kniv han jagar frispel och poäng genom att slå och framåt natten blir det strimmlor av ett verkligt mäniskoliv allt medans pressen har ett enkät om varför då? det är ju drömmen..

Fr Rum Till Rum

Lasse Stefanz
Steg för steg från rum till rum. Jag ska ta er på en rundtur i ett hus där en gång någon fanns för mig. Kanske många valt att dölja det jag låter er få följa. Från rum till rum bland minnen i mitt liv Överallt tomt och kallt, detta hus som en gång värmdes när vi älskade är iskallt, fyllt av tårar. Med öppna sår som blöder står jag ensam, allt är över. hjälpt av tron att vi två möts på nytt igen. Ensamhet, ja jag vet det är priset man betala när saknaden till någon lever kvar. Men om bördan vi får bära visar vägen till dom kära finns en mening med allt som nu känns tungt. Hon som brud, herren gud. Har nog aldrig sen fått skåda något vackrare från himlen, på vår jord. När ni lämnar mig förstår ni att det huset vi nu går i en gång värmdes av vår kärlek till ett hem.

K Skuld

Marie Fredriksson
(English: Longing) Written by Marie Fredriksson Lasse Lindbom Published by Inhouse Music jag vill möta en morgon / vid en varmare kust / jag vill minnas min frihet / och befria min lust / jag har packat min väska / med allt jag vill ha / allt jag behöver / är att komma bort ett tag vill du ha nyckeln till min hemlighet / måste du våga hela vägen ge din längtan till havet / låt den driva med strömmen / sätt dej på stranden / och vänta och se / din dröm blir en svala / som seglar med vinden / lägg dej i gräset / försök följa med det var länge sen sist / allt för länge min vän / jag trodde nog aldrig / att vi skulle mötas här igen / jag vill se dej skratta / jag vill se dej le / och jag vill lyssna / det är allt jag kan ge vill du ha nyckeln till min hemlighet / måste du våga hela vägen ge din längtan...

Ge Mej En Ros

Lasse Stefanz
Han gör allt för att ge dom två ett lyckligt liv. Är sällan fri, men har det ganska bra. Han kommer sent, hon vaknar till av den kyss hon får. Men saknar allt, som inte han förstår. Ge mej en ros, nån gång ibland. Tid där vi två, bara finns för varann. Ring mej från jobbet, säg att du älskar mej. Nyckeln till lyckan finns. Jag bara väntar på dej. Med årens hjälp växer hennes ensamhet. Hon grubblar jämt, undrar vad hon gör för fel. Ändå gör hon allt hon kan, för att tala om att han är den man hon drömmer om. Hon slåss som ett djur, viljan finns kvar. Får han förstå att tiden dom har är en stund på vår jord för att ge, för att få Detta är något som hänt oss två. Så jag ger dej en ros, nån gång ibland men massor av tid, till en kärleksfull famn. Försöker förstå, varför du, älskar mej. Nyckeln till lyckan finns jag har fått den av dej. Nyckeln till dej. Jag håller den hårt i min hand. Nyckeln till lyckan finns, jag har fått den av dej.

Tango I Nizza

Evert Taube
Säj minns ni mej ännu, don Fritiof Andersson, det var länge sen vi fick en dans vi två. Men jag är Carmencita ifrån Samborobon, där vi möttes nittonhundratrettiotvå. En tangokväll på Pampas en afton i april, ja, ni stal en kyss och sen fick ni en korg! - Jag var grym, ni blev ledsen, men så går det ju till, ja och så for ni hem igen till Göteborg - Vackra Carmencita, ni min enda kärlek! Hur kom ni till Nizza? - Jag flög från Paris just för att träffa er här på något vis. Friar'n med miljoner! Säj vart tog han vägen? Var nu inte elak, det var bara skämt och jag var bara sjutton år. När ni red bort sista gången, Andersson, från Samborobon på er häst Marron, var jag förtvivlad, jag grät i fjorton dar för att inte ni var kvar. Pappa, han sa: Du är tossig, lilla vän, han kommer väl igen, men det blir inte den! Mamma, hon sa: Tja, det tar en liten tid och så får ditt hjärta frid. Jag längtar till Pampas, jag längtar dit igen, Carmencita, när jag ser och hör dej här. Att rida dag och natt för att möta dej igen, du den enda flicka som jag håller kär! Jag längtar ner till Pampas, till nätternas mystär och till markens doft som var så ren och stark. Fritiof, allt det du längtar, det bär jag med mej här, mitt hjärta, Fritiof, är din jungfruliga mark! O, du lilla duva, vad du kuttrar ljuvligt! Skoja inte med mej, det finns bara du i hela världen och jag skall bli din fru! Vackra Carmencita, vad du dansar härligt! Fritiof, o, du för mej i himmelen in, där jag för alltid blott är din! Stjärnor och palmer och Medelhavets brus kring ett litet hus med två tända ljus, rött vin och druvor och blommor i ett krus i ett litet ensamt hus! Nattbrisen kommer från bergen i Provence spelar en kadens i ett träd nånstans. Flickan från Pampas har återfått sin vän, Fritiof ifrån Bohuslän.

Jag M N Min

Fame Factory
Jag ligger i min säng kan inte somna än Jag undrar var hon finns nu i kväll Har hon glömt, alla stunder som vi haft tillsammans Varför blev det fel hon kanske drev ett spel När hon sa - Du gör mej så hel Åh, tänk om man kunde få tiden att stanna Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Jag har försökt att få ett enda litet spår Jag har gått i dimma och regn Och besökt, alla platser där vi var tillsammans Jag väntar på en chans, fångad som i trans Av en kraft, jag ej trodde fanns Åh, tänk om man kunde få tiden att stanna Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Jag står vid hennes dörr, det känns precis som förr Men det är tyst och jag får inget svar Har nånting hänt eller har hon träffat nån annan Jag måste nå min… Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Tills hon kommer igen

Was it funny? Share it with friends!