Interested in Cryptocurrency?
Visit best CoinMarketCap alternative. Real time updates, cryptocurrency price prediction...

Kebabrepubliken lyrics

Glassbilen

Original and similar lyrics
-Hähähähähähä glass glass hähähähähä hahahahaha. -pappa pappa jag vill ha glass! -Jaja oskar låt far din ta hand om det här. Hej, jag skulle vilja ha en 88:a. -Vad sa du? din mamma 88, jag är 23. -Ja men, ja men , det var inte så jag menade, så det har ni alltså inte, ge mig en Snickers då. -Du lyssna nu! jag är ingen snickare! Jag har jobbat på glassbilen i hela mitt liv. -pappa pappa, han är konstig! -Sssch, Oskar! Förlåt mig, kan jag få en Magnum då, då? -OK, lägg den under jackan, du får fem kulor mer, du har inte köpt den från mig. Ok? -Ja men. Nej nu räcker det. Du fattar ju ingenting. Ge mig några knattar, annars får det vara. -Din jävla pedofil! Tror du jag säljer barn eller? -Nej, nej det här är hopplöst, alltså. -Pappa, den här invandraren, jag fattar ingenting. -Ja men, tyst Oskar. -Vad då 'Fattar ingenting' ska jag ge dig dina örfil? -Hörru! Det är faktiskt min son du tilltalar. Nu får du fan plocka fram en sandwich här. Annars får det vara. -Vill du ha ost och skinka på sandwich? -Nej det var droppen, Oskar, vi går… -Vänta vänta vänta, vänta vänta... Vill du ha glaaass? -Men god morgon på dig då! -Ahhhh säg det på början din skit! -Eh, här har du. -Nämen det här är ju en toffla. -Va? ge mig den! -OK, här. (Smash) -Hahahahahhauuäääh! -Men vad gör du?! Aj! Men v…aj! -Hahahahahahahuuuuhhhhhhhööööööööööö.

Keops Pyramid

Joakim Thastrom
Jag är en av dem som slavar på kung Cheops pyramid det är vi som jobbar nere invid foten och vi sliter och vi svettas för att inte tappa tid det är synd om dem som inte fyller kvoten Har man en gång kommit hit, blir man aldrig mera fri om man slutar här, så slutar man i gropen men om kungen sägs att han är son av solen Bakom femton dubbla reglar, bakom femton dubbla lås, håller rikedomen hov i maktens salar. Här finns ingenting som hotar, här finns ingenting som stör. Här är tankarna och rummen lika svala Och om någon måste dö, och några ska ha spö, finns det andra som kan verkställa besluten hit törs aldrig ångestropen eller tjuten Det verkar som om det i varje tid, och i alla sorters folk, finns några som vill skapa pyramider. Där dem själva sitter överst, och har makten i sin hand, medans dem som lever nedanför de lider om dem där uppe i det blå inte längre vill förstå, utan föraktar alla de som ger dem mat ska pyramiderna tillsist bli deras grav.

Vart Tog Pappa V

Lilleman
Pappa kom hem, ooohh pappa d e din son Var e du? Kan du komma hem? vi behöver dig just nu Var e du nu? Kan du komma hem? Om inte för evigt ändå för en stund 1986 d va då jag föddes så för pappa gällde d att glaset höjdes Festdagarna var fredagar för pappa full satt och snacka medans jag sög på nappa 1993 då börja jag i ettan nu drack han inte fredagar utan hela veckan Benen på bordet och ölen i handen jag tror han har glömt när jag fick första tanden Mossan hade d bull, såg han hela tiden full hon fick se till honom så han inte föll omkull Man kan säga att hon redan var trött i första ronden tiden gick hon blev gravid andra och tredje gången Pappa kom hem, ooohh pappa d e din son Var e du? Kan du komma hem? vi behöver dig just nu Var e du nu? Kan du komma hem? Om inte för evigt ändå för en stund Pappa hade jobbet till sist fick han kicken Han sket i d, tog cash av mamma till spriten Felet va, han var mycket aggresiv av sig kaxig va jag, fett med stryk han gav mig Tiden gick och spriten blev en vane sak han drack och glömde nästan att äta mat Eeyy yo sa mossan ingen ting? Jo, vad ska hon säg, varje gång hon öppna munnen så blev han arg Ledsen e jag över detta här med min far dåligt e inte allt vi har haft roliga dar Jag och mina syskon e tre bortglömda barn E d inte svårt utan pappa? Ja men jag e van Pappa kom hem, (oohhyyee) ooohh pappa d e din son (pappa d e din son) Var e du? Kan du komma hem? Vi behöver dig just nu Var e du nu? Kan du komma hem? Om inte för evigt ändå för en stund oohh yyee oohh yyee yyeee. Han bor nu i juggan länge utan att ringa bull att ens far bara så där kan försvinna Jag vet att många har gått igenom detta här man får leva med d och jobbigt e d jag svär Han fick faktiskt välja familjen eller spriten Hör frågan i huvet ända sen jag va liten men pappa valde d som fick han att flytta för där hemma gjorde han ändå ingen nytta Kom hem från skolan hörde bara bråk Ångest från bråken skapa en hel låt Svaren finns inte för d min pappa gör har faktiskt glömt dig PAPPA för mig e du död!! Pappa kom hem (Vart tog pappa vägen?) (Vet du hur gammal jag e?) (Vet du vad jag har gjort?) ooohh pappa d e din son (ooohh pappa d e din son) (Vart tog pappa vägen?) (Vet du hur gammal jag e?) Var e du? (Vet du vad jag har gjort?) Kan du komma hem?

D Dagar

Kent
Rakt genom smutsen bubblar stjärnorna i pölarna som tänder i ett CocaCola-glas under ljusen andas asfalten med gälar andas lika tungt som jag å åå å och igår vände sig i sin grav Säg inte mer nu berätta ingenting låt mig va' ifred jag vill inte höra om dina döda dar Under fläktarna virvlar orden runt omkring vrider sig, kvider och går av och där i röken bland tungorna och kyssarna får du vänta på ett svar åh, genom dryckerna, svetten cigaretterna stirrar blanka ögon tillbaks Säg inte mer nu berätta ingenting låt mig va' ifred jag vill inte höra om dina döda dar åh, och där är tiden känner du hur den flåsar mot din hals känner du hur skinnet svider jag ska slicka dina läppar jag behöver lite... Säg inte mer nu berätta ingenting låt mig va' ifred jag vill inte höra om dina dö - da dar' Säg inte mer nu berätta ingenting låt mig va' ifred jag vill inte höra om dina döda dar

Ballad Till En Bra Polis

Cornelis Vreeswijk
Ballad till en bra polis (i A-dur). Text och Musik: Cornelis Vreeswijk. A Om du är en bra polis D A så vet du vad du vill va! D A Vill du kanske inte att E A allt går rättvist till va? D A Då vill vi ju detsamma och D A då är ju saken klar. D A Vi vill att det skall vara E A lag och ordning åt envar! E A Fadderullanlej! Men om du granskar lagen, så finner du rätt snart att sånt är konstigt vridet och inte riktigt klart. För vem är lagen skriven, och skriven utav vem? Ja, titta i fyllhäcken om du kan hitta dem. Fadderullanlej! Du tjänar inga pengar och har ett farligt knog. Men det är du inte ensam om, det förstår du nog. Så lever nästan alla i detta långa land. på vilken sida står du? Det frågar man sig ibland. Fadderullanlej! Om man har gott om pengar och lagrar heroin, så får man gå på krogen och dricka ädelt vin. Men går du på snétorget och säljer lite tjack, så blir du haffad för ett gramm och får ett halvår back. Fadderullanlej! Men du går där med din lilla batong och det gör du ju rätt bra. Men om du suttit på kåken nån gång så fatta du vad jag sa. För om man har suttit på kåken nån'gång så lägger man om sin stil. Och kanske rånar en banksalong eller fixar en liten deal. Fadderullanlej! Men du står i givakt för en ambassadör och fixar din trofasthet. Och föser bort folk som om de var djur med dina kravall staket. Men det är väl inte så konstigt det där, att din hjärna har gått över styr. Du ser bara brott på gatorna, och så köper du hem lektyr. Fadderullanlej Men om du vore den karl du är så gjorde du väl som så att nästa gång nån gestapo-gris har fått nån att danka på. Så sätter du dit den grisen, med nummer och med kontroll. Sen får du väl byta yrke, men vad spelar det för roll? Fadderullanlej. Sjungande Medborgare! Hitta rätt tonläge för DIN röst genom någon av följande enkla transporteringar: Ballad till en bra polis i A-dur: A=D, D=G, E=A. Ballad till en bra polis i C-dur: A=C, D=F, E=G.

Det Dej Jag Vill Ha

Kings Latin
De e dej jag vill ha refrängisch: De e dej jag vill ha x7 Kom till mig eller låt mig va' De e dig jag vill ha, du måste bli min Hundratals gånger har jag tänkt, hur kan du vara så fin? Du måste bara bli min så lovar jag att bara bli din Bruden, kan du inte se? Att du e den enda som kan få mig att le Jag längtar, jag längtar att få höra din röst Eller ännu bättre få smeka dina bröst När vi går hand i hand under stjärnprydda himlen Precis som de gjorde i den där jävla filmen Sen ska jag sakta klä av dig naken Jag längtar som fan att få se den där baken In och ut, in och ut, in och ut, ha hoppas att de aldrig skulle ta slut Minut, minut för minut Du med ditt sår och jag med mitt spjut På gräsmattan, rakt under ett träd Över hela dig jag sprutar min säd Blir trött som fan klockan vart tjugo i fem Så jag bestämde mig för att gå hem refrängisch Obekvämt, konstigt, hårt, fruktansvärt svårt Man försöker att glömma fast det inte går Man försöker dölja hur man egentligen mår Finns det tröst, kan man bara glömma Och stänga av känslorna och ej låta det strömma Bara stänga av, finns det ingen stopp knapp? Som man kan lämna bakom sig utan att det hinner ikapp? Klapp på ryggen e vad man behöver Må bra och gärna nån som säger, det går över! Lågan som brann, var den sann? Brustet hjärta, stora begär Längtar tillbaks till en trygg atmosfär Bin och blommor, blommor och bin Mera caramba, varför var du så fin? Mera cramaba, varför var du så fin? refrängisch Otra vez, mera caramba Låt oss dansa samba Eller om du vill, en barfota dans Bara du lovar att inte gå någonstans Varför? Att jag var kriminell? Säg mig varför jag inte längre e aktuell Din vältrimmade kropp Perfekt för min höfttrendiga snopp Abelibbabel zubb zubbitoaletten Men Pepe, han var alltid på alerten Äsch, skit i det, visst var du rar Men jag har ändå tre brudar kvar, men det var dig jag ville ha refrängisch

Was it funny? Share it with friends!