Interested in Cryptocurrency?
Visit best CoinMarketCap alternative. Real time updates, cryptocurrency price prediction...

Fame Factory lyrics

Jag M N Min

Original and similar lyrics
Jag ligger i min säng kan inte somna än Jag undrar var hon finns nu i kväll Har hon glömt, alla stunder som vi haft tillsammans Varför blev det fel hon kanske drev ett spel När hon sa - Du gör mej så hel Åh, tänk om man kunde få tiden att stanna Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Jag har försökt att få ett enda litet spår Jag har gått i dimma och regn Och besökt, alla platser där vi var tillsammans Jag väntar på en chans, fångad som i trans Av en kraft, jag ej trodde fanns Åh, tänk om man kunde få tiden att stanna Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Jag står vid hennes dörr, det känns precis som förr Men det är tyst och jag får inget svar Har nånting hänt eller har hon träffat nån annan Jag måste nå min… Jag måste nå min ängel, jag har sökt överallt Jag har bett dom på radion, ropa ut hennes namn Jag måste nå min ängel, hon från himlen är sänd För mitt hjärta är krossat nu, tills hon kommer igen Tills hon kommer igen

Sagan Om En Fantasi

Lars Winnerbäck
När världen utanför har bantats ner till en broschyr, och till en sammandrag på TV.n kl sju och när lyckan fått en prägel av att vara allt för dyr och statistiken slagit drömmarna itu När trenderna har sagt vem som är glad och sensuell och romantiken blir en tår på TV3 och när skrattet måste kittlas av en loopenkarusell och inget finns som inte går att se Då kommer drömmen om att inte vara mänsklig, då kommer offrens antipati sorgen över allt som är verkligt då kommer sagan om en fantasi När filmerna har sagt att den som krånglar måste dö och blir till barnprogram som lönar sig och slår när TV-spel förläggs till en förverkligad miljö där aldrig konsekvenserna består När gränserna ska öppnas för en fåfäng ruljans och när rösträtt ska försvaras med gevär När moralen måste bugga för en starkare finans och idealet blir en trogen militär då kommer drömmen... för vem kan förklara att vapen är skitiga, fula små saker när leksaksaffären är full av soldater och vilken mamma ska moralisera när loket kan ge oss miljoner och mera? nej, sagan ska bli fantasi! jag vill sätta mig på tvären för i ett snöende kapital. så kan ni kalla mig bohemisk om ni vill men jag strävar hellre bakåt än att svälja era tal om allt det verkliga som inte räcker till för i den verklighet jag ser, där går en man omkring med kniv han jagar frispel och poäng genom att slå och framåt natten blir det strimmlor av ett verkligt mäniskoliv allt medans pressen har ett enkät om varför då? det är ju drömmen..

L 3ton

Lok
Låt det va låt det va stå kvar låt mig se ett bakåtsteg av gigantiskt slag ett utav de få riktigt omöjliga uppdragen att inte ge igen utan att ge igen men senare och lenare men aldrig mjukare smartare, snabbare och mycket sjukare det kommer att bli en vinst för dig själv att låta svinen köpa den skit du säljer varför sak det vara så svårt att fatta få in i huvet in under luvan att tämja djuret att skruva sakta låta det svida känn på varje varv du kommer att vrida men för att kunna vrida riktigt bra måste kunskapstyngd lyftas och känslor läsas av analysera, skapa ett vapen som ingen körd en kan bli av med Det lever än... MMMM...nu när vi har allting klart för oss och eftersom vi vet hur vi skall skada dom kan vi lägga upp en plan och låta fula ankungen bli en slaktar svan låta den växa stor låta den utveckla långa klor skicka vår faktura med inkassokrav till dom som betalar allt vi köper till dom Det lever än...

D Dansar

Lars Winnerbäck
Det var vår och det var midnatt igen och det var glädje och kärlek uti försommaren. O med ögon av sorg och hjärtan i kras närmar sig älvorna för varje glas. Och älvorna kommer allt närmre, det isar så kallt. å allting blev dimmigt och jag såg älvor precis överallt. Så jag gick in och sov under tak för att slippa att vakna igen som ett vrak. Och jag kommer ihåg, jag kommer ihåg hur älvorna dansade i sängen där du låg. Och älvorna kommer allt närmre det isar så kallt Så kom intill mig och prata ja jag kan prata om allt. Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt. Och på var sida om huvet står änglar och sjunger om glädje, om kärlek och om allt som har hänt, som inte borde ha hänt. Och ni kanske inte tror, men ni vill va' kloka visa män å dom älvorna dansar nog aldrig tillsammans igen tillsammans igen, tillsammans igen. Det var vår och det blev morgon igen och älvorna dansade ända fram till kvällen Och allting jag såg, ja allting jag såg var en dimma av det lilla som jag kommer ihåg. Och ingen vet vad som händer på ängen så svart, Nej, alla förtränger och glömmer denna försommar natt. Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen. Där älvorna dansar dit längtar jag jämt. Och på var sida om huvet står änglar och sjunger om glädje, om kärlek och om allt som har hänt, som inte borde ha hänt. Och ni kanske inte tror, men ni vill va' kloka visa män å dom älvorna dansar nog aldrig tillsammans igen tillsammans igen, för kloka visa män, tillsammans igen, tillsammans igen för kloka visa män, tillsammans igen.

I Ditt Sommarhus

ALEXANDER RYBAK "Visa Vid Vindens Ängar"
Genom ljumma gator far man i öppna bilar. Genom sommarnatten blå kor och hästar vilar. På en höjd blir luften sval, värmen kommer i en dal och i stugan väntar frugan med en brasa varm och skön. Ungarna kan inte sova, fast de läst sin aftonbön. - Pappa kommer, vi är vakna. Kanske har han nå’t från sta’n! Det är varmt så vi är nakna. Solen brände hela da’n. Gruset knastrar ut på plan. - Jo, minsann, nu kommer han! Pappa kommer med de myggor som vill in i vårat hus. Snart så somnar tre små ungar under tak i månens ljus. Månen tiger över berg, över sagoskogar. Strimmor strila innanför varma junilogar. Fladdermöss som ingen ser uti natten sig beger. Och när gryningen ska komma börjar fåglarna sin sång. Solen vaknar och vill väcka blommorna på vårbalkong. Första dagen när du vaknar i ditt sommarparadis ser du genom tyllgardinen äppelblom i morgonbris. Hästar gnägga utanför. Hummelbrum och surr du hör från en ivrig, nyfödd slända som vill ut i sol och ljus, törnar ofta mot en ruta i ditt eget sommarhus. [English translation] Through warm[not hot] streets you travel in open cars. Throught the blue summernight cows and horses rest. On a hill the air becomes cool the warmth comes in a valley and in the cottage waits the wife with a fire warm and nice. The kids can’t sleep even though they said there evening prayers. Daddy is coming, we are awake. maybe he has brought something from town! It is hot so we are naked. The sun was burning all day. The gravel is crunching in the yard. -Yes, indeed, now he’s coming! Daddy is coming with the mosquitos that want to come in to our house. Soon three little kids falls asleep under roof in the moon’s light. The moon keeps silent over mountains, over fairytale forests. Streaks filters inside warm June barns. Bats that no one sees out in the night goes. And when the dawn shall come begins the birds their song. The sun wakes and want to wake the flowers on our balcony. The first day you wakes in your summer paradise you will see through the tulle curtain apple blossom in morning breeze. Horses are whining outside. Buzzing from bumblebees you hear and from a eager, newborn dragon fly who wants out to sun and light hits often a window pain in your own summerhouse.

2:a P Bollen

Magnus Uggla
Daoh, daoh, daoh, daoh, daoh, daoh, daoh. Är det nåt man saknar, medsamma när man vaknar, är väl TT:s nyhetssignal. Samtidigt få läsa DN, och ändå kunna se en liten stund från nån marksänd kanal. Flippa runt mellan Sky och MTV, syna Dagens Industri. För har det bytts nån VD, släppts nån CD, får det inte gå en förbi. Daoh. Sen ska var omslagsdam, och varenda ny reklam, dissekeras med okulär. Men också varje ny kliché, ifrån Skvaller Resumé, liksom trender från Vanity Fair. Ja, vill man snabbt följa med i varje fläkt, lever man i ständig jäkt, för om man bara blinkar, går ut och pinkar, är man på läktarn direkt. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, får inte missa nåt. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, det är tidens lott, annars blir man hastigt en, tvåa på bollen igen. Daoh, daoh, daoh. Om man ser en show med dating, ska man veta rating, vem som castat filmen man sett. Men också vilken mat är spinkig, blöja gör en kinkig, liksom bra miljöval för tvätt. Varje ölsort och kryddig chiliwurst, kräver samma kunskapstörst, har nån som fått en smakbit, släppt en brakskit, ska man vetat först. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, i varje genombrott. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, det är tidens lott, annars blir man hastigt en, tvåa på bollen igen. För inte kan man vakna på sitt rum, och bara njuta av ett medium, i dessa dagar ska det till en flock, och tar det det gör man när man får enrummare med lock. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, fort innan tåget gått. Hänga med, måste hänga med, oh, oh, oh, oh, oh, oh, hänga med, måste hänga med, det är tidens lott, annars blir man hastigt en, tvåa på bollen igen. Tvåa på bollen igen, tvåa på bollen igen, daoh, daoh.

Was it funny? Share it with friends!